Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Datum passerat - 2011-11-09 Kafékväll Nautiska

Ny kafékväll den 9 november.

Då kommer vi att besöka Nautiska Magasinet på Trädgårdsgatan 3 i Göteborg. Denna gata går från Gamle Port ner till Bastionsplatsen.

Mikael Britschgi och hans personal öppnar butiken enbart för Kryssarklubbens medlemmar denna kväll klockan 18.30- 20.30. Vi får 20% rabatt på hela sortimentet av böcker,sjökort och kläder.

Vi blir bjudna på nåt drickbart med tilltugg. Niklas Roselius, som är den enda svensk som seglat både Nordost- och Nordvästpassagen.

Ena vägen tillsammans med Ola Skinnarmo och andra vägen ombord på Ariel IV. Han kommer att finnas i butiken för att berätta om segling i arktiska farvatten.

Böckerna - Den omöjliga isresan och - Skinnarmo och Nordostpassagen - finns att köpa under kvällen. Upplev äventyret genom att titta på fotoutställning och prata med Niklas om arktisk segling.

Anmälan Kafékväll Nautiska Magasinet


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2011-11-11 14:09.
Visad: 2489 gånger.