Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Datum passerat - 2012-01-25 Västindiska pärlor

Leif Owe ”Hubbe” Hubertsson – trippelvinnare i TVs kvitt eller dubbelt – tar oss med på en rundresa till både kända turistmål och öar som knappt kommit ur de turistiska startblocken.

Med hjälp av färgbilder och musik blandar Hubbe fakta om de olika öarna med egna upplevelser. Han berättar lättsamt om dagens Västindien, som är en brokig blandning av kolonier och självständiga lilleputtstater. Han tar också upp de stora förändringar som ägt rum i lyxkryssarnas kölvatten. Naturligtvis hinner vi också med ett besök på svenskön St. Barthélemy. Sedan några år tillbaka ordnar Hubbe resor till utvalda västindiska öar utanför de stora turiststråken. Nu till påsk har Hubbe en resa till St. Barthélemy och St. Martin, den är i det närmaste fulltecknad.

Leif Owe Hubertsson blev redan i tidig skolålder intresse-rad av de västindiska öarna speciellt svenskön St. Barthélemy. Första resan gjorde han i mitten av 1960-talet, då han liftade med en oljetanker till Västindien. 1973 deltog han i TVs ”Nya 10.000-kronorsfrågan” , som han vann och blev då ”Hubbe” med hela svenska folket. 1989 var det dags igen då blev han trippelvinnare i TVs Kvitt eller dubbelt.

Tid Onsdagen den 25 januari kl 11.00

Plats Västkustkretsen, Talattagatan 24 i Långedrag

Pris 150 kr inkl lättlunch med öl/vatten samt kaffe/te och kaka

Anmälan Till kansliet, tel 031-69 00 69,senast den 20 januari

Anmälan föredrag Västindiska pärlor


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2012-01-31 11:13.
Visad: 2689 gånger.