Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Datum passerat - 2012-05-09 Hisingen rung

Vi planerar att arrangera en ca fem timmas båttur Hisingen runt med guide och lunch ombord i början av maj. Färden går uppför Göta Älv, förbi Kungälv och ut genom Nordre älv. Guiden kommer att berätta för oss om alla historiska platser och händelser längs Göta älv och Nordre älv, bl a om Bohus fästning, Kongahälla och Ragnhildsholmen. Sista delen av färden sker genom Björköfjorden och längs Göteborgs nya hamnområden på Hisingssidan.

För att kunna beställa båt och guide behöver vi minst 50 deltagare. Vi måste därför ha din anmälan med tel. nr och gärna e-postadress senast den 15 mars. Betalning för resan vill vi ha senast den 2 april.

Tid Onsdagen den 9 maj kl 11.00

Plats Samling och ombordstigning vid Lilla Bommen kl 10.45

Pris 495 kr inkl. båtresa, guide och lunch med kaffe/te och kaka

Anmälan och inbetalning till resan senast den 15 mars och inbetalning av avgiften senast den 2 april till pg 42 01 92-7, ange Hisingen runt på talongen

Anmälan till färd Hisingen runt

Anmälan till våra träffar är bindande! För samtliga träffar (ej resor) gäller att avbokning görs senast fem dagar innan träffen, i annat fall debiteras entréavgiften.

Bokning av våra resor är också bindande och avgiften skall betalas inom den tid som anges i vårt program


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2012-05-11 11:39.
Visad: 2673 gånger.