Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

2012-09-22 - Boråssektionen höstresa

Missa inte Boråssektionens Höstresa 22-23 september Årets resa går med buss via Vadstena där vi gör ett kaffestop, vidare till Motala där vi besöker Motormuseet. Sedan bär det av på cykel mot Borensberg (ca 25 km) vi gör stopp längs Göta Kanal och avnjuter vår lunch. Väl framme i Borensberg bor vi på vandrarhemmet Glasbruket, på eftermiddagen finns det möjlighet till bastubad och härlig gemenskap. Till kvällen lagar vi en gemensam middag som vi avnjuter tillsammans i matsalen eller i trädgården om vädret tillåter.

Dag 2 Efter frukost och utcheckning från vandrarhemmet går färden vidare på cykel längs Göta Kanal målet är Bergs slussar (ca 25km) där blir det möjlighet till fika och titta på slussarna innan bussen tar oss mot Borås igen. Vi stannar på vägen för att äta lunch. Hemkomst ca 18.00.

Anmälan gör du på e-post XBS@telia.com snarast möjligt då antalet platser är begränsat på grund av antal bäddar i vandrarhemmet, samt sätta in anmälningsavgiften 500 kr på Boråssektionens bankkonto 8032–54524598-2.

Glöm inte att skriva vem/ vilka betalningen avser. Totalpris 1 300 kr inkluderar bussresa, cykel, museet, övernattning samt fika, lunch, middag med dryck dag 1 och frukost dag 2.

OBS! Fika samt lunch dag 2 ingår inte. För den som av någon anledning inte vill cykla så går det bra att åka bussen hela vägen (meddela i anmälan ingen cykel).

Avresa Parkhallen Borås 22/9 kl 7.30 (bilparkering finns). Medtag lämplig klädsel, sänglinne och ett gott humör! Välkomna!

Anmälan görs till: XBS@telia.com


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2012-09-24 14:20.
Visad: 2209 gånger.