Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

2013-03-21 - Hamnar runt Oslofjorden

21 mars inbjuder Motorbåtskommittén till ett föredrag med Inge Andersson som kommer att prata om detta lite bortglömda vatten. Varför stanna i Strömstad eller på Koster? Kanske gå en tur ut på yttre Oslofjorden? Ett skyddat vatten som ändå har en öppenhet som ger lite ”havskänsla”. Detta innanhav är lämpat för motorbåt likväl som för segelbåt. Ta en semestertripp och upptäck de lite mindre hamnarna utanför ”allfartsvägen” eller varför inte storstaden Oslo. Föredraget berör vattnen från svenska gränsen till Oslo och kusten bort mot Langesund. Vi pratar om avstånd, lämpliga rutter, överfart till Norge, hamnar, sevärdheter, aktiviteter, bilder, lite om naturhamnar och sjökort i Norge. OBS! Föredraget håller på i cirka två timmar, med en fikarast i mitten.

Tid: Torsdag den 21 mars kl 18.30
Plats: SXK lokaler, Talattagatan 24, Långedrag
Pris: 100 kr inkl fika, betalas helst till plusgiro 42 01 92-7 i samband med anmälan

Välkomna!

Motorbåtskommittén

Läs mer här.

Anmälan Hamnar runt Oslofjorden


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2013-03-22 13:07.
Visad: 2169 gånger.