Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

2013-04-03 - Vad gör man när olyckan är framme ombord

Kafékväll i samverkan med Qvinna Ombord - Vad gör man när olyckan är framme ombord? Det är lätt hänt att bränna sig på ett löpande fall eller skot, klämma sig eller till och med stuka eller bryta något. Anette & Lennart Sandstedt som är sjuksköterska respektive läkare, har seglat tillsammans i både öppna och kustnära vatten i flera år. De kommer att dela med sig om vad som är lämpligt att göra och inte göra, när olyckan är framme och hjälpen inte finns så nära.

Tid: Onsdagen den 3 april kl 18.30
Plats: SXK lokaler, Talattagatan 24 i Långedrag
Pris: 80 kr per person om inbetalning görs minst två arbetsdagar i förväg till vårt plusgiro 42 01 92-7 eller kontant på kansliet. Betalning kan också göras på plats samma dag, men priset blir då 100 kr per person. Ink fika.

Välkomna!

Qvinna Ombord/Klubbmästeriet

Läs mer här.

Anmälan Om olyckan är framme


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2013-04-04 08:58.
Visad: 1896 gånger.