Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

2013-09-18 – Senior – Besök på Käringön och Måseskär

Resan kommer att bli av enligt plan.

Detta arrangemang är fullbokat. Det går bra att anmäla till kölista.

Vi kommer att göra en resa i september och besöka Käringön och därifrån en tur till Måseskär.

Anmälan till resan görs därför preliminärt med angivande av email-adress och telefonnummer. Meddelande kommer att sändas ut några dagar i förväg om besöket kan genomföras eller ej.

Plan

Samling Tuvesvik färjeläge kl 10.00 onsdagen den 18 september. Färjan till Käringön avgår kl 10.10, ankomst till Käringön kl 10.55. Guidad rundtur på ön och lunch på Pettersons krog, (lunchen kostar ca 130 kr). Båtfärd med sjötaxi till Måseskär och visning av fyrplatsen. Eftersom båten tar högst 12 passagerare är deltagarantalet begränsat till 24 personer. Återfärd från Käringön med färjan kl 17.00 eller 18.00.

Till Tuvesvik kan man åka med Stenungsund Express från Göteborg (N.E-terminalen) via Stenungsund och Varekil. Återresan från Tuvesvik kl 18.15, tillbaka i Göteborg kl 20.24 Med reservation för ev ändring av pris och tidtabeller till hösten.

Kostnader Alt. 1: Resa på egen hand till Tuvesvik, Hälleviksstrand. Enkelbiljett på färjan till Käringön kostar då 58 kronor.

Alt. 2: Enkelresa med buss + färjebiljett på Västtrafik kostar 137 kr. Med kontoladdning kostar det 97.40 kr. Avgift för guide, taxibåt och visning, exkl lunch på Ökrogen, kostar ca 250 kr och betalas vid ankomsten till Käringön. Tag med jämna pengar då vi har problem med växel.

Anmälan: Till kansliet så snart som möjligt men senast den 9 september. Ange din e-mail-adress och telefonnummer i anmälan så kontaktar vi dig senast den 16 september.

Läs mer här.

Anmälan Käringön och Måseskär


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2013-09-19 10:42.
Visad: 1868 gånger.