Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

28-31 augusti 2014 - Tjejhelg till sjöss

Årets tjejhelg anordnas 28 - 31 augusti. Helgen inleds genom att besättningen samlas i båten på torsdagskvällen. Sedan träffas alla båtar i Rörö hamn på fredagen. På lördag förmiddag kommer Malin Johansson, ordförande i Västkustkretsens Qvinna Ombord, att hålla ett föredrag om manövrering och tilläggning.

Sedan tar vi oss vidare och lägger oss i någon naturhamn eller annan hamn, beroende på väder och vind. Vi komer att träna tilläggningar och att manövrera båtarna resten av dagen. Vi använder båtar som våra kvinnliga skeppare ställer upp med. Gastarna fördelas på båtarna efter var och ens erfarenhet. Besättningarna blir då en blandning av mer och mindre erfarna. Tillsammans hjälps vi åt att framföra våra båtar,navigera och lägga till.

Förträff:

Måndag 25 augusti 2014, kl 18.30 - ca 21.00

Plats: SXK V:s lokaler,Talattagatan 24 i Långedrag

Medlemspris 650:- + matkostnad.
Tillkommer 200:- för icke medlemmar.
Kostnadsfritt för skeppare.

Sista anmälningsdag 4 augusti 2014. Förutom anmälan och betalning behöver du fylla i enkäten för gast/skeppare för att komma med.

Max 9 båtar.

För anmälan och enkät - läs mer här.


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2014-09-02 13:54.
Visad: 1931 gånger.