Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

2015-02-07 - Ett annorlunda sportlov

Segling, skid- och snöskoterexpeditioner. Segelyachten Aurora tar endast 10 deltagare och skeppare +1 besättningsman. Ni får i samråd med skepparen lägga upp er segling och övriga aktiviteter dag för dag under 6 dagar. Besättningen ombord är isländsk och språket ombord är engelska eller skandinaviska. Med segelyachten Aurora som bas erbjuder vi äventyrs- och vildmarksturer på Island, Grönland och Jan Mayen. Aurora är en 60 fot expeditions-segelbåt, det är ett bekvämt och både säkert och snabbt fartyg. Båten har fyra gånger tidigare använts för att tävla i Clipper Around the World Race. Med skeppet som bas gör vi olika typer av turer som skidåkning, vandrarturer, kajakresor m.m. Vi utgår från Isafjördur på norra Island.

Mer info finner du på länken nedan:

Ett annorlunda sportlov


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2014-11-06 14:29.
Visad: 1575 gånger.