Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Datum passerat - 2017-11-14 - Seniorlunch Svenska ubåtar - en djupdykning med Lars Nordenberg - fulltecknat kölista finns

Välkommen till en djupdykning bland de svenska ubåtarna med Lars Nordenberg som guide. Lars har bakgrund som örlogskapten med specialitet inom ubåtar och har tjänstgjort på flera av svenska flottans ubåtar.

Han är verksam som ordförande i Ubåtsklubben Nordkaparen vid Maritiman i Göteborg och chef för Fiskemuseet på Hönö där det finns en speciell avdelning om den minsprängda svenska ubåten Ulven under 2:a världskriget.

Efter föredraget blir det lunch och god samvaro.

  • Tid: Tisdagen den 14 november kl 11:00
  • Plats: Svarta gaveln, Talattagatan 24 Långedrag
  • Pris: 160 inkl. lätt lunch. Enbart föredrag 100.-. Betalning till vårt Plusgiro 42 01 92-7 i samband med anmälan dock senast 7 november.

Anmälan Seniorlunch Svenska ubåtar - kölista

Välkomna! Seniorkommittén


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2017-11-14 14:12.
Visad: 854 gånger.