Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Datum passerat - 2018-03-25 - Öppet hus - flytvästservice

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

Sedan en tid tillbaka är det känt att gaspatronen i Baltics uppblåsbara flytvästar, och ev. även andra med samma utlösningsmekanism, kan lossna.

Baltic har tagit fram en säkring för detta och ett verktyg för montering. Det är viktigt att få säkringen monterad, en väst med lös patron fungerar inte.

Kryssarklubben erbjuder dig att få säkringen monterad, vi kommer också att blåsa upp din väst för att se att den är hel samt väga patronen för att se att den innehåller rätt mängd gas.

Allt är gratis, Baltic står för materialet och Kryssarklubben för monteringen. Vi kommer att ha gaspatron, bobin och grenband till försäljning. Betalas på plats.

Under söndagen den 25 mars har vi övningar i GKSS hamnen se länk: http://pakryss.se/erfarenheten-som-kan-radda-liv/

Vi finns på plats den 25 mars mellan 09.00 och 14.00 i våra lokaler i Långedrag för att serva flytvästar efter övningen och kommer att hinna med många fler västar. Det är bara att titta in, ingen anmälan behövs, blir det väntetider eller om ni har lust ändå kan ni titta på övningar i hamnen också.

Tekniska kommittén


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2018-03-26 09:03.
Visad: 477 gånger.