Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

2018-06-15 - Familjeträff i Skärhamn

Välkomna på familjeträff! Nu inför stundande sommarsäsong kan det vara roligt att träffa fler likasinnade familjer som gillar att vara på sjön. För att lära känna fler kommer vi ha en helgträff där vi umgås och stiftar nya bekantskaper.

Vi träffas i Skärhamn under fredag kväll alternativt om man ansluter under lördag förmiddag. Vi försöker ordna lite aktiviteter som både passar yngre och lite äldre barn under dagen. På kvällen grillar vi tillsammans och försöker duka upp på något gemensamt ställe. På söndagen umgås vi fritt innan det är dags att segla tillbaks till hemmahamnen.

Syftet är att barnfamiljer hittar likasinnade som tycker om att umgås med fler familjer, alla är välkomna! Hälsningar Tonja Grönneröd och Cecilia Holst

  • Tid: Fredag den 15 juni
  • Plats: Skärhamn i båt alt med bil
  • Pris: 100.- per familj
  • Anmälan:Här på hemsidan eller per telefon 031-69 00 69. Ange hur många vuxna samt barn och ålder på barnen som kommer samt om ni har ev allergier.

Anmälan: Familjeträff Skärhamn 15-17 juni


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2018-05-17 11:21.
Visad: 135 gånger.