Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Västkustkretsen startar blogg

Västkustkretsen har en omfattande verksamhet som täcker många olika områden. Om det är första gången du kommer i kontakt med Västkustkretsen rekommenderar jag dig att besöka kretsens webbsida. Tanken med den här bloggen är att Västkustkretsen regelbundet skall dela med sig av kunskap och inspiration för att berika ditt båtliv.

Vill du följa vårt bloggande rekommenderar jag dig att följa oss på vår sida på Facebook för då kommer du att bli informerad när vi postar nya inlägg. Om du uppskattar vår blogg är vi mycket tacksamma om du sprider den till dina vänner och andra båtintresserade.

Har du önskemål om vad vi skall skriva om, eller kanske själv har något att bidra med kontaktar du vårt kansli (vastkustkretsen@sxk.se).

Peter Junermark
Ordförande Västkustkretsen

Skapad: 2015-12-09

Vill du dela denna blogg på Facebook? Klicka då här!


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2015-12-15 11:47.
Visad: 1418 gånger.