Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Forum

På Västkustkretsens webbplats finns det ett forum som är öppet för alla. I forumet finns kategorier för bland annat diskussioner, frågor och tips av mer lokal karaktär för Västkusten och Västkustkretsen.

Här går också att annonsera efter gastar eller skeppare, sälja/köpa båtprylar (eller båtar) och lägga upp egna reseberättelser om man vill!

Att använda forumet är ett utmärkt sätt att skaffa ny information och kunskap och dela med sig av det man kan.

Forumet kan användas även av icke medlemmar och kräver ingen registrering. Fördelen med att vara registrerad är att man kan få ännu bättre svar och återkopplingar.

På riksföreningens webbplats finns också ett forum som är gemensamt för alla kretsar. Här finns bland annat det tekniska forumet för båttekniska frågor och juridiska forumet för båtjuridiska frågor.

Båda dessa forum bevakas av många funktionärer och ännu fler medlemmar. En ställd fråga får normalt inom något dygn ett eller flera mycket initierade svar!

Välkomna!

Länkar

Skapad: 2015-12-10

Vill du dela denna blogg på Facebook? Klicka då här!


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2015-12-15 11:47.
Visad: 1506 gånger.