Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Utbildning

Nu kan du anmäla dig till vårens utbildningar!

Kunskap ger ökad säkerhet och skapar trivsel ombord. Våra utbildningar vänder sig till dig som är ny på havet och även till dig som har erfarenhet av båtlivet och vill utöka din kunskap. Vi har ett brett utbud som täcker de flesta områden och några av utbildningarna vänder sig till enbart ungdomar eller kvinnor. Utbildningsprogram och anmälan till utbildningarna hittar du på vår hemsida.

Vi erbjuder utbildningar inom följande områden: Förarintyg, Kustskepparintyg, Mörkernavigering, Utsjöskepparintyg, Kanalintyg, Räkna med tidvatten, Radarintyg, Båtmekaniker, Vårda din dieselmotor, Motorkunskap för tjejer, El ombord, Sjömanskap, Splitsa flätat, SRC, Uppgradera VHF till SRC, SRC, Båtmanövrering i teori och praktik, Båtmanövrering – tjejer, Manövrering för högfartsbåt, Sjukvård Ombord, HLR men AED-hjärtstartare, Masttrim och riggsäkerhet, Segelkontroll, Hur man kan tolka väder, Väder förbåtfolk, Väder för långfärdsseglare och Bemästra GRIB-filer.

Välkommen med din anmälan!

Utbildningsprogram och anmälan hittar du här.

Skapad: 2016-01-01

Vill du dela denna blogg på Facebook? Klicka då här!


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2016-01-01 14:32.
Visad: 1566 gånger.