Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Båtmässan i Göteborg 6-14 februari 2016

Nu laddar vi för Båtmässan i Göteborg!

Montern är på plats inne på Svenska Mässan och våra funktionärer håller för fullt på att bygga upp den. På lördag, 6 februari när portarna slås upp finns vi redo i vår monter på plan 2, F04:52 och F04:53. Ni är varmt välkomna att besöka oss i montern. Vi kommer att sälja medlemsvaror och alla våra publikationer samt finnas till hands för frågor och funderingar från er medlemmar. Är du inte medlem så finns det möjlighet att bli det i montern. Vi kommer även i år att ha en spännande tävling där du kan vinna fina priser. Från Stora Scen på plan 1 kan du lyssna på inspirerande föredragshållare från Svenska Kryssarklubben. Måndag – torsdag kl. 15:00 och fredag kl. 13:00.

Ta med en landkrabba - Gå 2 betala för 1. Söndag 7 februari, måndag 8 februari och tisdag 9 februari. Mot uppvisande av talongen som skickades ut i senaste numret av På Kryss får du köpa två biljetter för priset av en i kassan på Svenska Mässan. Erbjudandet gäller endast dessa datum och på ordinarie pris.

Välkomna förbi oss på Båtmässan!

Skapad: 2016-02-03

Vill du dela denna blogg på Facebook? Klicka då här!


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2016-02-03 15:36.
Visad: 1783 gånger.