Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Boråssektionen

Varför en Boråssektion?

Boråssektionen bildades som ett komplement till SXK - Västkustkretsen och deras program,för att kunna ordna aktiviteter som utbildningar, föredrag, festligheter mm på nära håll, och för att skapa gemenskap för medlemmar i Västkustkretsen som är bosatta i Boråsregionen.

Vår inriktning är att främst skapa aktiviteter under höst vinter vår säsongen.

Vi upptar ingen medlemsavgift då vi är en sektion i Västkustkretsen, och med vårt program vänder vi oss till alla som är medlemmar i Svenska Kryssarklubben och Väskustkretsen.

Styrelsens ambitioner är att skapa ett intressant program för både motor- och segelbåtsmedlemmar och som ska tilltala både kvinnor och män.

Vi vill gärna ha förslag till nya aktiviteter och synpunkter på vår programutbud.

Hur når du oss?

Kontaktuppgifter hittar du under fliken "Styrelsen".

Mer information

Anmälningar till våra aktiviteter kan du göra på e-post: xbsboras@gmailcom. Här kan du också ställa frågor lämna idéer och förslag till vårt program eller lämna synpunkter på vår verksamhet.

I Borås finns också information att hämta hos NANIS på Katrinedalsgrillen när det gäller våra aktiviteter. Sommartid finns information i "Borås-Ambassaden" i Öckerö småbåtshamn.


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2016-01-14 14:15.
Visad: 1580 gånger.