Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Datum passerat - Eskader i Oslofjorden

13-25 juli 2016

FULLBOKAD

Välkommen med på eskader i vackra Oslofjorden. Vi samlas i Strömstad onsdagen den 13 juli för att därefter sakta ta oss upp bland öarna söder om Fredrikstad. Sedan tar vi oss in i Oslofjorden för att så småningom angöra Oskarsborg som enligt ”Havneboka” sägs vara en av Norges bästa gästhamnar. För de som är historieintresserade finns det där möjlighet att göra ett besök på Fästningsmuséet. Sedan fortsätter eskadern upp till Oslo där vi stannar några dagar för att därefter leta oss ner efter fjordens västra sida. Eskadern avslutas i Verdens Ende den 25 juli om väder och vind är på vår sida. Vår färdplan är endast preliminär. Vi samlas till en planeringskväll under våren där vi tillsammans kommer överens om en mer detaljerad rutt.

Eskaderledare:

Eva och Henry Johansson i Hero 101, Linea

Eskaderavgift: 650 kronor.

Klicka här för att anmäla dig!


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2016-09-01 15:02.
Visad: 1819 gånger.