Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Datum passerat - Eskader Södra Kattegatt

Eskadern är dubblerad

Trivseleskader av vuxenkaraktär där vi planerar att samlas på Läsö Vesterö. Startar med några etapper efter Jyllands östkust med besök i Östrer Hurup, Bönnerup, Ebeltoft och sedan över till norra Sjelland där vi kommer till Odden och sedan in i Ilsefjorden där vi besöker ett antal hamnar som Hundested, Fredrikstad, Fredriksund och ett besök i Roskilde och Vikingamuseet. Kan även bli någon ankring i naturhamn inne i fjorden. Avslutningen är inte fastställd men blir någonstans på norra Själland. Den slutliga färdplanen fastställs på förträffen innan eskadern. På grund av besöket i Roskilde blir det en viss begränsning på båtstorlek. Vi har en kraftledning på 22 meters höjd och ett minidjup på 2,2m som skall passeras. Det blir även tid för några vilodagar på intressanta ställen och gemensamma aktiviteter i hamnarna.

Hjärtligt välkomna!

17-31 juli 2016

FULLBOKAD

Eskaderledare:

Birgitta och Svante Zetterberg i Harvest

Klicka här för att anmäla dig till kölista!

4 juli-- 2016

FULLBOKAD

Eskaderledare:

Jan och Christina Hellström

Klicka här för att anmäla dig!

Eskaderavgift: 650 kronor.

Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2016-09-01 15:02.
Visad: 2370 gånger.