Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Datum passerat - Tillfartseskader till Nexö-Bornholm

7-ca 21 juli 2017

Rikseskadern går i år till Nexö på Bornholm. Att segla till Bornholm ger inte så många valmöjligheter, om man vill segla den kortaste vägen. Tanken är att vi skall vara framme i Nexö till vecka 29. Detaljer saknas fortfarande och kommer i slutet av januari. Vi kommer som vanligt att tillsammans försöka skapa en färdplan, som alla blir delaktiga att utveckla. Vi tänker oss en samling på Anholt runt 7/7 – 8/7 för att sedan ta oss ner i Öresund med ett första stopp i Gilleleje. Därefter bestämmer vi lämpliga hamnar i Öresund och tar oss sedan genom Falsterbokanalen till Ystad. Därefter blir det förslagsvis Tejn eller någon annan trevlig hamn på Bornholm. Sedan är det ju inte så långt till Nexö, där vi får njuta av sociala aktiviteter och träffa många kryssarklubbare från hela Sverige.

Anmälan sker till riksföreningen.

Eskaderledare: Annki och Lennart Falck
e-mail: lfalck@telia.com

Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2017-07-07 09:31.
Visad: 1305 gånger.