Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Datum passerat - Familjeeskader med segling mellan krabbfiske och glasskiosken

16-23 juli 2017

Vi samlas i Mollösund söndag den 16 juli och seglar i en vecka (söndag-söndag). En eskader som lämpar sig för barnfamiljer med lite mindre barn som är upp till och med lågstadieålder men vi är självklart flexibla. Vi seglar norr ut med kortare dagsetapper och tid för mycket krabbfiske, bad och att utforska öarna vi kommer till. Ett av målen blir Stora Kornö där vi kommer besöka grottor, klappa fåren och kanske utforska gamla militärstigar på öns södra sida. Vi siktar på naturhamnar och mindre kustsamhällen, gärna med en kiosk och sandstrand. Varje kväll har vi ett skepparmöte för att ta gemensamma beslut om morgondagens rutt. Bra om det finns VHF i båten men allt går att lösa när viljan finns.

Eskaderledare är Cecilia och Mikael Holst tillsammans med barnen Oscar 4,5 år och Matilda knappt 2 år som seglar Beneteau 35:an Simskäla. Telefon till Cecilia 0702-958489.

Välkomna med på äventyr i Bohuslän!

Eskaderavgift: 650 kronor.

Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2017-08-09 08:39.
Visad: 1129 gånger.