Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Datum passerat - Litteratureskader i Bohuslän

9-21 augusti 2018

En sensommareskader kors och tvärs i Bohuslän.

Detaljutformningen görs i nära samarbete med deltagarna. Tanken är att vi i varje hamn skall studera miljöer som förekommer i någon skönlitterär bok med handling förlagd till Bohuslän. Varje deltagande båt väljer en bok och en hamn och guidar sedan övriga deltagare på plats. Där kan det då t.ex. vara av intresse att jämföra hur en beskrivning stämmer med dagens verklighet och kanske fundera på hur författaren eventuellt har modifierat en miljöbeskrivning för att passa in i historien. Det kan också vara att försöka leva sig in i ett avsnitt av boken eller någon helt annan koppling till vald bok. Eskadern karakteriseras av korta etapper och troligtvis aktiviteter i varje hamn.

Start troligen torsdag 9/8 på Vinga och avslutning kring 21/8 i Strömstadstrakten.

Eskaderledare Eva och Leif Lexell

leif.lexell@gmail.com


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2018-08-14 10:23.
Visad: 602 gånger.