Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Vad gör vi?

Hamn och Ankarplats Kommittén sammanställer och uppdaterar ett flertal olika publikationer som kan köpas via SXK's kansli eller i vår butik här på vår webbplats.

Västkustens Naturhamnar är en publikation som utvecklats över åren. Under 70-talet var hamnbeskrivningarna handritade och tryckta på orange papper, detta för att försvåra kopiering i dåtidens kopieringsmaskiner. I början på 90-talet övergavs de handritade skisserna till förmån för svartvita flygfotografier tagna från helikopter. Senare köptes svartvita flygfoton från Lantmäteriverket.

Dagens utgåva av Västkustens Naturhamnar baseras på digitala flygfotografier i färg. Under 2011 fotograferade företaget Sky Movies, på uppdrag av Hamn och Ankarplats Kommitén, hela den svenska västkusten.Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2016-01-21 21:11.
Visad: 1839 gånger.