Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Arrangemang

Förutom våra utbildningar och eskadrar så arrangerar vi också en stor mängd föredrag och andra arrangemang inom ett stort antal områden.

Välkomna!


2018-10-24 - Båtlivsträff - Ett år utan skor med famljen Veber

Många drömmer om en vardag med mindre stress och med mer ledig tid. Men ett sådant liv är ju dyrt. Stämmer det? 2016 gjorde familjen Veber sin dröm till verklighet. Mamma Margareta och pappa Thomas sa upp sina arbeten, barnen slutade skolan, bilen såldes och huset hyrdes ut. I 15 månader seglade de ut över det blåa havet, levde för nästan inga pengar alls och mötte människor från fjärran länder.

Välkomna med på en spännande kväll där vi får höra deras berättelse!

[ Läs mer här. ]

2018-10-31 - Båtlivsträff - Sveriges gästhamnar-utmaningar och möjligheter!

Välkommen till ett föredrag om Sveriges Gästhamnar och våra möten med båtgästen, vilka utmaningar Sveriges gästhamnar står inför men också vilka möjligheter detta kan innebära för gästhamnen, båtgästen och destinationen. Vad säger statistiken och vad tror vi om båtlivets utveckling.

Vi får besök av Dick Nettelid som är generaldirektör för Riksföreningen Gästhamnar Sverige som omsluter 420 klassificerade gästhamnar (ca 80% av Sveriges gästhamnar) Sveriges gästhamnar drivs och ägs i huvudsak av Privata, kommnala och föreningsdrivna båtklubbar, RGS är delägare i Gästhamnsguiden som delas ut i våra gästhamnar gratis och skickas till alla medlemmar i kryssarklubben.

[ Läs mer här. ]

2018-10-31 - Teknisk träff - flytvästar

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

[ Läs mer här. ]

2018-11-07 Teknisk träff - Batterier

Teknisk träff om batterier. Andreas Ekberg från SellPower i Kungsbacka gästar oss på Västerträffen. Andreas har lång erfarenhet av olika sorters batterier. Senaste är litium- järnfosfat (LiFePo4)batterier, det finns olika system och kostnader. Nytt är litiumbatterier där man kan byta från blybatterier utan att justera något, "plug and play". Vi får också en genomgång av vad man bör tänka på när man byter. Det blir gott om tid för frågor.

Välkomna!

[ Läs mer här. ]

2018-11-13 - Seniorlunch - Livet på fyrplatser

Lars Zimmerman har tjänstgjort som båtman på Marstrands lotsplats, fyrvaktare på fyrskeppet Hävringe och på Pater Nosters fyrplats. Han är aktiv medlem i Svenska Fyrsällskapet och håller igång maskinerna på fartygen hos Maritiman i Göteborg. Lars berättar gärna och länge om sina upplevelser från tiden då det fanns fyrskepp och när fyrarna var bemannade. Lejdbåtstrafiken och krigslotsningen under andra världskriget är också ett stort intresse.

[ Läs mer här. ]

2018-11-14 Jorden runt med en Maxi 108

Tryggve Olson ägnade åtta år åt att förverkliga sin dröm. Här visar han bilder och berättar om sina upplevelser och erfarenheter.

 • Tid: Onsdagen den 14 novmeber kl. 18:30
 • Plats: Västerträffen Östra Skärvallsg 1, V Frölunda

[ Läs mer här. ]

2018-11-19 - 24-timmars Höstträff

På höstträffen summerar vi årets seglingar, diskuterar regler och informerar om nyheter.

Någon gång under kvällen fikar vi och det hela avslutas med utdelning av plaketter och vandringspriser till de som har samlat ihop rätt distans eller gjort den längsta seglingen under året.

[ Läs mer här. ]

2018-11-21 Årsmöte Västkustkretsen med föredrag om Shetland

Välkommen att vara med på vårt årsmöte. Efter förhandlingarna kommer vi ha ett föredrag om en segling till Shetland sommaren 2018. Det är Anna och Claes Engelin som berättar och visar bilder.

Det blir fika under kvällen som kretsen bjuder på.

[ Läs mer här. ]

2018-12-19 Årets seglingar i Irländska farvatten

Barbro och Tommy Carlsson återkommer och berättar om sommarens äventyr i de spännande vattnen främst på Irlands västkust.

 • Tid: Onsdagen den 19 december kl. 18:30
 • Plats: Västerträffen Östra Skärvallsg 1, V Frölunda

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-06-15 - Segling för daglediga 15-18 juni

Alla båtar följs åt under veckan. Målet bestäms varje morgon av alla deltagarna gemensamt beroende på väder och vind.

Inriktningen är att segla och umgås på kvällarna under fyra dagar dvs t.o.m söndag 18 juni.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-01-23 - Eskader/Långfärdskommittén inbjuder till en presentationskväll om kommande eskadrar 2017.

Varje eskader presenteras ca 5 – 7 min av eskaderledarna. Passa på att få träffa eskaderledarna, titta på tänkta färdplaner, prata eskader, etc. Vi kör presentationerna en stund, sedan fikar vi och snackar lite eskader. Därefter pågår presentationerna fram till ca kl. 21:00

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-01-24 - Studiebesök Aston Harald - FULLTECKNAT

Företaget tillverkar M32-katamaranen som seglas i den spektakulära serien kallad ”M32 series”. Serien seglas världen över med en besättning på 4 personer. Tillverkningen sker i en supermodern fabrik belägen på Hönö. Där är man specialiserad på tillverkning av bland annat skrov i kolfiber. Vi får se några färdigbyggda katamaraner samt utrustningen i fabriken där skroven tillverkas och M32orna sätts samman. Se hemsidan: www.astonharaldcomposite.com för mer info.

 • Tid: Tisdagen den 24 januari kl 18.00.
 • Plats: Aston Harald varv, Östra Hamnen 26, Hönö

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-01-25 - MeaDiva - att hitta och bygga sin drömbåt

Tobias Nicander och hans fru Malin ville skaffa en båt som uppfyllde alla deras krav och önskemål. Efter mycket funderande blev det till slut ett halvfabrikat av en Diva 38.2 som färdigställdes hemma i trädgården. Tre år senare sjösattes MeaDiva och jungfruturen på tre månader gick bland annat till Polen och Finland. Vi delar med oss av tankar och erfarenheter kring bygge, teknikval och segling. (www.meadiva.se)

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-01-30 - Miljökväll i Långedrag

Välkomna till en kväll då vi presenterar resultaten från projektet ”Måla mindre” samt ger information om båtbottenfärger.

 • Tid: Måndagen den 30 januari kl 18,30-21,00
 • Plats: Västkustkretsen lokaler, Talattagatan 24 i Långedrag

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-02-01 - Teknisk träff - flytvästar FULLTECKNAD

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-02-14 - Seniorlunch - Den vidunderliga Bohuskusten. PLATSER KVAR TILL FÖREDRAGET, LUNCHEN FULLBOKAD

Så heter boken som Anders Hilmersson har skrivit och gett ut. Den innehåller fascinerande bilder och beskrivningar av orter och platser längs kusten från Marstrand till Koster. Anders kommer att i ord och bild berätta om denna unika kust och vad som hänt där i gången tid och hur det är nu.

 • Tid: Tisdagen den 14 februari kl. 11.00

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-02-22 - Segling med Celeste till Lofoten och Svalbard

OBS! Ny lokal hos FUB på Lillatorpsgatan 10 i Örgryte/Delsjön

Bengt Tarre och Jens Bengtström visar bilder och delar med sig av sina erfarenheter och upplevelser ombord på 65-fotaren Celeste under seglingen från Långedrag till Svalbard via Lofoten.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-02-22 - Studiebesök JRCC med Qvinna ombord

Qvinna ombord bjuder in tjejer/kvinnor till ett studiebesök på JRCC, sjö- och flygräddningscentralen på Käringberget. Välkommen med din anmälan.

 • Tid: Onsdagen den 22 februari 2017 samling kl 18:20
 • Plats: JRCC, Sjö- och flygräddning Käringberget. Samling vid grinden kl 18,20 för gemensamt insläpp

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-03-01 - Teknisk träff - uppblåsbara flytvästar kl 16:00 - FULLTECKNAD

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-03-08 - Solistträff

8:e mars är det dags för årets första Solistträff. Vi kommer att presentera förslag om årets eskaderseglingar och ett nytt upplägg för dessa.

Christina Möller kommer att berätta o visa bilder om sitt deltagande i ARC – rallyt 2016 från Gran Canaria till Saint Lucia i Caribien


[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-03-14 - Seniorlunch - Segling jorden runt med s/y Albatross

Carl Erik Andersson och hans kompis Janne Larsson var helt nya som seglare när de i 50-årsåldern bestämde sig för att segla jorden runt. De skaffade båt och lärde sig segla i hemmafarvattnen i Öresund. Efter noggranna förberedelser under flera år kunde de kasta loss för sin treåriga seglats. Det blev en seglats med många äventyr och spännande möten som de beskriver i boken ”Segla med Albatross” en fängslande berättelse om hur två män bestämmer sig för att göra verklighet av sin gemensamma dröm. Detta får vi vara med om då Carl Erik Andersson visar bilder och berättar om sin jordenrunt-seglats för oss.

 • Tid: Tisdagen den 14 mars kl. 11.00
 • Plats: Svarta Gaveln, Talattagatan 24, Långedrag

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-03-14 - Studiebesök Statens Provningsanstalt RISE i Borås - Fulltecknat, kölista finns.

Vi drar sönder knopar och linor! Välkommen på studiebesök på statens provningsanstalt RISE i Borås. Med Inger Meyer på Benns testar vi gamla linor av olika sorter och det grova system som fäster SXKs bojar till bojstenen. Under kvällen testar vi också moderna Dynemalinor och olika typer av knopar. Fika kommer serveras.

 • Tid: Tisdagen den 14 mars kl 18.30.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-03-15 - Ett eskaderäventyr till Helgoland

Välkommen att lyssna till en berättelse om gemenskap och trivsel i ett eskaderäventyr ut på Nordsjön och till Helgoland. Vi får argument för att man faktiskt kan gå långt med motorbåt om man kör förnuftigt och i segelbåtsfart. Börje kommer visa inspirerande sommarbilder från Kattegatt, Kielkanalen, Nordsjön, Elbe och Lübeckerkanal blandat med kurvor runt förbrukning och kostnader för halvplanande båt, en Westfjord 340.

Under kvällen blir det även ett inslag från en av de seglande besättningarna på eskadern och de kommer även visa en kul film från eskadern. Välkomna med!

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-03-20 - Göta kanal - 19 mil - hundratals upplevelser

I Göta kanals inspirationsföreläsning kommer Anna Meyer, Marknadschef på AB Göta kanalbolag, bland annat att berätta om Göta kanals vackra historia, ge tips och råd om kanalresan och informera om det pågående stora renoveringsprojektet Göta kanal 2.0. Under ca en och en halvtimma kommer du få ta del av en bildresa genom Göta kanals historia och farled. Välkommen med på resan!

 • Tid: Måndagen den 20 mars 2017 kl. 18:30
 • Plats: Svarta Gaveln, Talattagatan 24 i Långedrag

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-03-22 - 24-timmars Informationsträff

Informationsträffen syftar till att informera om och inspirera till 24-timmars segling.

Läs mer här.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-03-22 - Butiksbesök hos Hjertmans i Sisjön

Denna kväll öppnar butiken exklusivt för SXK-V och visar upp både nyheter och ordinarie sortiment. Det kommer att finnas goda möjligheter både att få svar på frågor och att göra fynd bland det stora utbudet i butiken.

 • Tid: Onsdagen den 22 mars 2017 kl. 18:00-20:00
 • Plats: Hjertmans i Sisjön

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-03-29 - Teknisk träff - uppblåsbara flytvästar kl 16:00 FULLBOKAT

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-03-29 - Teknisk träff - uppblåsbara flytvästar kl 17:00 FULLBOKAT

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

Sedan en tid tillbaka är det känt att gaspatronen i Baltics flytvästar, och ev. även andra med samma utlösningsmekanism, kan lossna. Baltic har tagit fram en säkring för detta och ett verktyg för montering. Det är viktigt att få säkringen monterad, en väst med lös patron fungerar inte.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-03-29 - På- och avmastning

Vi träffas för att gå igenom mastningen av olika typer av riggar och båtar. Vi går igenom förberedelserna av mastningen på land med el, fall, stag och vant. Hur förbereder man båten? Hur eliminerar vi de vanligaste misstagen? En intressant kväll med diskussioner och möjlighet att fråga.

 • Tid: Onsdagen den 29 mars kl 18.30.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-04-03 - Jorden runt på 90 minuter FULLTECKNAT

Mats Wångdahl berättar och visar bilder från deras segling till spännande platser under en "sex-års-jorden-runt- segling". Båten är en Najad 420 och heter Hokus Pokus 2. Med på seglatsen är Mats hustru Ulla.

Seglatsen går genom Panamakanalen, Stilla havet, Indiska oceanen och runt Sydafrika.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-04-05 - Teknisk träff - flytvästar FULLTECKNAT

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-04-18 - Seniorlunch - Morfar på Röda Bolaget

Tomas Hermansson berättar om sin morfar Gustaf Hedbäck, som var kapten på bärgningsfartyget FRITIOF tillhörande göteborgsrederiet Röda Bolaget. FRITIOF var världens starkaste bärgningsbåt på 1920-talet och med morfar, Kapten Hedbäck, på bryggan blev det många spännande och dramatiska räddningar. Bland annat sökte och hittade de ett guldskepp som sjunkit i Biscayabukten.

 • Tid: Tisdagen den 18 april kl. 11.00
 • Plats: Svarta Gaveln, Talattagatan 24, Göteborg

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-04-20 - Båtlivsträff - Bör man använda solglasögon på sjön? INSTÄLLD

Varför är solglasögon bra? Finns det solglasögon som är speciellt lämpade för sjön? Vad ska man tänka på för att skydda sina ögon på bästa sätt?

Den här kvällen ger dig insikt i vad du ska tänka på i ditt val av solglasögon. Du får också veta skillnaden på progressiva och bifokala solglasögon. Om du idag använder läsglasögon – hur skulle det kännas att inte behöva byta mellan solglas och läsglas när du läser sjökortet eller en god bok i sittbrunnen?

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-04-22 - Prylbytardag - bakluckeloppis

I likhet med föregående år kommer vi även denna gång att genomföra detta som en utomhusaktivitet. Ni som har prylar att sälja får disponera en parkeringsplats utanför Västkustkretsens lokal i Långedrag. OBS måste förbokas!

Vill du handla bra båtprylar är det bara att komma, först till kvarn! Prylmarknaden öppnar kl 11:00

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-04-26 - Butiksbesök hos Erlandssons Brygga i Sisjön

Denna kväll öppnar butiken exklusivt för SXK-V och visar upp både nyheter och ordinarie sortiment. Det kommer att finnas goda möjligheter både att få svar på frågor och att göra fynd bland det stora utbudet i butiken.

 • Tid: Onsdagen den 26 april 2017 kl. 18:30
 • Plats: Erlandssons Brygga i Sisjön

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-04-26 - Solistträff

Onsdagen den 26 april är det dags för årets andra Solistträff. Det blir en träff med fokus på kommande eskadrar. Vi får också besök av Peter Johansson och Görel Bråne som berättar och visar bilder från sin seglats till Lofoten 2016. Välkomna![ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-05-03 - Teknisk träff - uppblåsbara flytvästar kl 16:00 FULLTECKNAT

OBS Nytt tillfälle då kl 17,00 är fullbokat

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-05-07 - Öckerö Maritime Center med Qvinna ombord INSTÄLLD

Söndagen den 7 maj mellan kl 09-13 har Qvinna Ombord bokat Öckerö Maritime Center för att träna överlevnadsteknik.

Vi börjar med genomgång av utrustning, ex. flytvästar, och vad som händer med kroppen om man hamnar i vattnet. Sedan tränar vi med Nödsignaler (Handbloss och Nödraketer). Vi kommer även att ha praktiska vattenövningar med dräkt (som skydd för kylan i vattnet) och flotte.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-05-08 - Teknisk träff - uppblåsbara flytvästar kl 16:00 FULLTECKNAT

OBS! Nytt tillfälle då kl 17 är fulltecknat

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-05-09 - Seniorutflykt - Bussresa till Vänern och båttur med Vikingaskepp - Inställd

Tyvärr har vi inte fått ihop det antal deltagare som krävs för att kunna genomföra resan.

På Vänern seglar ett vikingaskepp som drivs av en förening i Blombergs hamn vid Kinnekulle. Skeppet är en kopia av Gokstadskeppet, ett stridsskepp från 900-talet som hittades vid Horten i Norge och som ni finns på Vikingamuseet i Oslo.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-05-10 - 24-timmars Skrivbordssegling

Under Skrivbordsseglingen seglar vi en 24-timmarssegling med en fiktiv segelbåt sittande runt ett bord. Deltagarna tävlar emot varandra med autentiska väderrapporter, våra vanliga sjökort och de vanliga 24-timmars reglerna.

Läs mer här.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-05-10 - Teknisk träff - uppblåsbara flytvästar kl 16:00 FULLTECKNAT

Detta är ett nytt tillfälle då kl 17 är fulltecknat

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-05-12 - Helgeskader med Solisterna 12-14 maj

Helgeskader 12 – 14 maj.

Årets första eskader startar vi från Fotö Vi har inte bestämt något mål utan överlåter åt vädergudarna att tillsammans med besättningarna enas om ett lämpligt eskadermål.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-05-15 - Tips och trix vid tilläggning

Båtlivsprojektet bjuder in till ett föredrag om hur man väljer naturhamn och förtöjer säkert. Ove Thorin delar med sig av mer än 30 års erfarenhet av att förtöja i naturhamn, mot boj, land och på svaj.

För er som kommer på träffen finns det möjlighet att få era flytvästar servade. Meddela oss om ni är intresserade av detta när ni anmäler er så bokar vi upp tider för detta innan träffen startar.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-05-17 - Tekniska träffar - uppblåsbara flytvästar kl 20:00 FULLTECKNAT (kl 17,18,19 fulltecknat)

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-05-17 - Teknisk träff - flytvästar kl 17:00

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

Sedan en tid tillbaka är det känt att gaspatronen i Baltics flytvästar, och ev. även andra med samma utlösningsmekanism, kan lossna. Baltic har tagit fram en säkring för detta och ett verktyg för montering. Det är viktigt att få säkringen monterad, en väst med lös patron fungerar inte.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - Eskader till Läsö

24-27 maj 2017

Ta chansen att prova på en eskader i det mindre formatet! Följ med oss och upptäck Läsö. Grilla, umgås, ta en cykel- eller busstur och helt enkelt ha det trevligt. Detta är en eskader som vänder sig till alla, segel- såväl som motorbåt. Ett utmärkt sätt att testa på eskaderlivet för er som aldrig vågat er på detta. Erfarna eskaderresenärer är också välkomna. Vid otjänligt väder så hittar vi på alternativa färdmål. Huvudsyftet, att testa eskader och att ha trevligt, uppfylls alltid. Samling på Rörö 24 maj, överfart 25 maj, avslutning på Läsö 26 eller 27 maj.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2017-05-27 - Vårens 12-timmars

24-timmarsseglarna startar säsongen med en 12-timmars uppvärmning!

12-timmars är tänkt som en introduktion till 24-timmarsseglingar och som ett alternativ för mindre båtar som har begränsad eller ingen kapacitet för dygnetruntsegling.

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-05-29 lines=8

[ Läs mer här. ]

Eskader.2017-05-29 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-06-01 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-06-02 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-06-021 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-06-03 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-06-07 lines=8

[ Läs mer här. ]

Eskader.2017-06-08 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-06-14 lines=8

[ Läs mer här. ]

Eskader.2017-06-15 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-06-25 lines=8

[ Läs mer här. ]

Eskader.2017-07-071 lines=8

[ Läs mer här. ]

Eskader.2017-07-07 lines=8

[ Läs mer här. ]

Eskader.2017-07-09 lines=8

[ Läs mer här. ]

Eskader.2017-07-11 lines=8

[ Läs mer här. ]

Eskader.2017-07-12 lines=8

[ Läs mer här. ]

Eskader.2017-07-121 lines=8

[ Läs mer här. ]

Eskader.2017-07-14 lines=8

[ Läs mer här. ]

Eskader.2017-07-16 lines=8

[ Läs mer här. ]

Eskader.2017-08-14 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-08-19 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-08-25 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-09-01 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-09-04 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-09-06 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-09-12 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-09-13 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-09-20 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-09-22 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-09-27 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-10-111 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-09-271 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-10-17 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-10-171 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-10-18 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-10-11 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-10-25 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-11-011 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-11-01 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-11-07 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-11-08 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-11-14 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-11-15 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-11-22 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-11-29 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-12-02 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-12-05 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2017-12-06 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2018-01-23 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2018-01-24 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2018-02-20 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2018-02-21 lines=8

[ Läs mer här. ]


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2017-12-18 09:21.
Visad: 34485 gånger.