Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Seniorerna

Alla medlemmar, som är lediga på dagen är välkomna till våra aktiviteter, där vi lyssnar på föredrag och under gemytliga former diskuterar aktuella frågor eller gör en utflykt/resa till intressanta platser och händelser. Först till kvarn gäller då våra aktiviteter ofta är fullbokade.

Vi kommer även att erbjuda resor med övernattning, t ex till båtmässor, och andra aktuella händelser studiebesök hos myndigheter och företag med anknytning till sjöfart eller andra verksamheter inom sjö och hav. I samverkan med Utbildningskommittén anordnar vi kurser och studiecirklar för de som vill gå på dagtid

Vi vill gärna ha synpunkter och förslag på aktiviteter mm från våra medlemmar i Kryssarklubben. Hör gärna av Er till kansliet, tel. 031-690069 eller mail till: vastkustkretsen@sxk.se

Välkommen till våra träffar (läs mer under fliken "Aktiviteter") önskar vi i

/ SENIORKOMMITTÉN

OBS! Anmälan till våra träffar är bindande. För samtliga träffar gäller att avbokning görs senast fem dagar innan träffen. I annat fall debiteras entréavgift.


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2016-01-06 00:03.
Visad: 3351 gånger.