Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Bemötande

Alla som ägnar sig åt båtliv på sin fritid gör det för att de trivs i båt och ute i skärgården. Svenska Kryssarklubben verkar för att ännu fler skall få denna möjlighet och de redan "bitna" skall få ännu fler och ännu bättre upplevelser. Några tips på vägen...

  • Var alltid beredd att ge en hjälpande hand till den som behöver. Det kan vara så enkelt som en glad hälsning till att ta emot en tamp, erbjuda en förtöjningsplats, dela på en SXK-boj eller på annat vis vara hjälpsam.
  • Segelbåtar seglar långsamt och kryssar fram och tillbaka för att vinden inte alltid blåser därifrån man önskar. Motorbåtsägare bör visa förståelse för detta och gärna hålla undan lite extra för att inte riskera onödiga när-situationer.
  • Motorbåtar kör snabbt och orsakar därför ofta svallvågor. Segelbåtsägare bör visa förståelse för detta och gärna hålla undan lite extra där så är möjligt för att undvika onödiga när-situationer.

Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2016-01-11 14:00.
Visad: 1830 gånger.