Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Anmälan

Anmälan till våra utbildningar görs enklast genom att du klickar på Utbildningsprogram och där väljer och läser om samtliga våra utbildningar.

När du har gjort ditt/dina val så klickar du på ANMÄLAN i utbildningsprogrammet för var och en av de utbildningar du önskar anmäla dig till.

Du får då välja utbildningsdag m.m. samt fylla i dina kontaktuppgifter. Inom 10-15 minuter får du en e-post som bekräftelse på din anmälan.

Notera att du endast kan anmäla en person per anmälan. En anmälan = En plats. Är ni flera som vill gå en kurs så gör du/ni en anmälan per person.

Anmälan kan också göras genom besök på vårt kansli eller via telefon 031-69 00 69.

"Utbildningsprogram-släpp"

Många av våra utbildningar är mycket populära och blir snabbt fullbokade. Vi släpper våra utbildningsprogram enligt nedan;

  • Utbildningsprogrammet för våren publiceras först på vår webbplats kring årsskiftet. Någon vecka senare kommer vår tidningen Västpricken med utbildningsprogrammet i brevlådan till våra medlemmar.
  • Höstprogrammet publiceras på vår webbplats i mitten av augusti och ungefär samtidigt kommer vår tidningen Västpricken med utbildningsprogrammet i brevlådan till våra medlemmar.

Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2017-01-19 09:14.
Visad: 3174 gånger.